پایان نامه های انجام شده درباره الگوی هم پیوند ارتباطات بازاریابی به منظور ارتقاء ارزش ... |
همچنین سوالات فرعی تحقیق عبارتند از :
مولفه های اساسی الگوی هم پیوند ارتباطات بازاریابی در صنعت مواد غذائی ایران کدامند؟
رده بندی ابزارهای ارتباطی بازاریابی در صورت استفاده از استراتژی کششی و رانشی در صنعت مواد غذائی ایران کدامند؟
چگونه استراتژی کششی و رانشی بر رابطه بین ابزارهای ارتباطی ( تبلیغات ، پیشبرد فروش ، بازاریابی مستقیم ، فروش شخصی و روابط عمومی ) با ارزش ویژه برند از دیدگاه مشتری تاثیر معناداری دارد ؟
چه رابطه معناداری بین معیارهای هم پیوندی ( یکپارچگی) ابزارهای ارتباطی با ارزش ویژه برند از دیدگاه مشتری وجود دارد ؟
۶-۱- روش شناسی
۱-۶-۱- نوع روش تحقیق
تحقیق در بردارنده فرآیندهای جست وجو، بررسی، آزمون و آزمایش است این فرآیندها را باید به طور منظم، به دقت، منتقدانه، عینی و منطقی به اجرا در آورد نتیجه نهایی شامل کشف واقعیات جدیدی است که به ما کمک میکند تا با مشکل موجود برخورد کنیم (سکاران، ۱۳۹۰ : ۶).
هنگامی که از نوع تحقیق بحث میکنیم باید از جنبههای مختلفی معین کنیم که تحقیق، به دنبال چیست، به چه چیزی میرسد و از چه دادههایی استفاده میکند. لذا نوع تحقیق بستگی به هدف، نتیجه و دادههای تحقیق دارد ویعنی نوع تحقیق با توجه به نوع آن از نظر هدف، نتیجه وداده تعیین میشود (اعرابی ، ۱۳۸۸: ۳).
بطور کلی سه نوع دسته بندی در مورد انواع روش تحقیق وجود دارد :
طبقه بندی انواع تحقیق برمبنای نتیجه: بنیادی، کاربردی و توسعهای
طبقه بندی انواع تحقیق بر مبنای هدف: اکتشافی، تبیینی، و توصیفی
طبقه بندی انواع تحقیق بر مبنای نوع دادهها : کیفی، کمی و شبه کمی ( همان: ۳۸).
طرح این تحقیق ترکیبی متوالی اکتشافی[۱۷] است بدین صورت که در این طرح ابتدا داده های کیفی با مطالعه تئوریها و نظریات پیشین و خبرگان گردآوری و تحلیل می شوند که بر این اساس مدل مفهومی اولیه استخراج و اصلاح می گردد سپس در مرحله دوم با تدوین فرضیه های تحقیق ، داده های کمی با طراحی پرسشنامه از جامعه آماری تحقیق شامل مدیرا ن و کارشناسان بازاریابی شرکتهای مواد غذائی بورس تهران و مشتریان برندهای آنان گردآوری و تحلیل می شوند و در نهایت هر دو تحلیل کیفی و کمی در مدل نهائی تحقیق یکجا مورد تفسیر قرار می گیرند Creswell, et al, 2003).) با توجه به اینکه در این تحقیق با مطالعات کتابخانهای و پایگاههای اینترنتی و نظرات خبرگان مدل سازی برای IMC صورت میگیرد و از سوی دیگر این الگو در شرکتهای مواد غذایی پذیرفته شده در بازار بورس تهران مورد آزمون قرار میگیرد لذا تحقیق از لحاظ نتیجه، کاربردی و توسعهای است. همچنین با توجه به اینکه در این تحقیق به بررسی روابط بین متغیرها پرداخته میشود تحقیق از نوع توصیفی می باشد . همچنین این تحقیق از نظر نوع داده ها هم از داده های کیفی و هم از دادههای کمی بهره میگیرد به این ترتیب که در اصلاح و تعدیل مدل مفهومی ازدادههای کیفی و در آزمون و تست مدل مفهومی نهائی از دادههای کمی استفاده میشود.
۲-۶-۱-قلمروی تحقیق :
قلمروی زمانی این تحقیق از تابستان ۱۳۹۲ تا تابستان ۱۳۹۳می باشد .
قلمروی مکانی این تحقیق شرکتهای مواد غذائی حاضر در بورس و با ویژگی تند گردش می باشد .
قلمروی موضوعی این تحقیق ارتباطات بازاریابی و ارزش ویژه برند می باشد .
۳-۶-۱-روش جمع آوری داده ها :
در این تحقیق داده های اولیه از طریق مصاحبه ساختاریافته و پرسشنامه و داده های ثانویه از طریق مطالعات کتابخانهای و پایگاه های اینترنتی جمع آوری شد. همچنین باتوجه به اینکه دادهها در قالب کیفی وکمی می باشد لذا از ابزارهای متناسب با آنها استفاده میشود. در همین راستا در روش تحقیق کیفی عمدتاً از مطالعات کتابخانهای ،پایگاه های اینترنتی و مصاحبه ساختار یافته با خبرگان و متخصصین در حوزه ارتباطات بازاریابی و برند دادهها جمع آوری و پس از تجزیه و تحلیل داده های کیفی مدل مفهومی تحقیق اصلاح و تعدیل شده وسپس در روش تحقیق کمی با تدوین پرسشنامهای مناسب دادههای کمی مورد نیاز از جامعه آماری شامل مدیران و کارشناسان بازاریابی شرکتهای مواد غذایی پذیرفته شده در بازا ر بورس تهران و مشتریان برندهای اصلی آنها جمع آوری تا مدل مفهومی تحقیق مورد تست و آزمون قرار گیرد .
۴-۶-۱-جامعه آماری، روش نمونه گیری و حجم نمونه :
جامعه آماری این پژوهش شامل دو بخش میباشد در بخش اول پژوهش که مدل مفهومی تحقیق با توجه به نظرات خبرگان تجربی و علمی حوزه ارتباطات بازاریابی و برند اصلاح و تعدیل میشود روش نمونه گیری دراین بخش قضاوتی میباشد.دربخش دوم پژوهش که مدل مفهومی تحقیق از طریق دادههای کمی جمع آوری شده از طریق پرسشنامه مورد تست و آزمون قرار میگیرد، جامعه آماری شامل مدیران و کارشناسان بازاریابی کل شرکتهای مواد غذایی پذیرفته شده در بازا ر بورس تهران (۲۴ شرکت) که روش نمونه گیری تمام شماری و مشتریان آنها است که مشتریان آنها از طریق روش نمونه گیری تصافی طبقه بندی شده انتخاب میشوند.
۷-۱-روش تجزیه وتحلیل داده ها
در این پژوهش با توجه به اینکه از دادههایی کیفی و کمی استفاده میشود متناسب با نیاز و نوع دادهها از روش های تحلیل داده های کیفی( روش تحلیل محتوا) وآمار توصیفی و استنباطی به شرح جدول شماره ۱-۱ جهت تجزیه وتحلیل داده ها استفاده میشود. جهت پایائی پرسشنامه از آزمون آلفای کرونیاخ و برای روائی محتوا از نظرات اساتید و خبرگان مرتبط با موضوع و روائی سازه از تحلیل عاملی و جهت پاسخ به فرضیات پژوهش از آمار توصیفی و روش مدلسازی معادلات ساختاری و همبستگی به کمک نرم افزارهای LISREL و SPSS استفاده خواهد شد .
جدول شماره ۱-۱ مراحل انجام تحقیق
مرحله | عنوان | شرح |
۱ | مرور تئوریهای مرتبط و مطالعات پیشین | سیر تحول و تکامل مفهوم بازاریابی، سیر تحول و تکامل آمیخته بازاریابی، مدلهای ارتباطی، ابزارهای ارتباطی، تأثیر ابزارهای ارتباطی بر ارزش ویژه برند، هم پیوندی (یکپارچگی)، ارتباطات هم پیوند بازاریابی،ارزش ویژه برند، استراتژی ترفیع (رانشی و کششی). |
۲ | استخراج پیش فرضهای درباره هم پیوندی ارتباطات بازاریابی و ارزیابی آن | برای داشتن ارتباطات یکپارچه بازاریابی در یک سازمان ضمن بکارگیری انواع ابزارهای ارتباطی همچون تبلیغات، پیشبرد فروش، روابط عمومی ،بازاریابی مستقیم و فروش شخصی باید به گونه ای آنها را با هم ترکیب کرد که بتواند دستبابی به اهداف سازمان را تحقق بخشد بر این اساس برای اینکه بدانیم به چه میزان این ابزارهای ارتباطی با هم یکپارچه و هم پیوند شده اند باید مقدار تاثیر این ترکیب ها را بر هدفی که سازمان دنبال میکند اندازه گیری کنیم در این مسیر به نظر میرسد بهترین ابزار برای این اندازه گیری ارزش ویژه برند از دیگاه مشتری میباشد البته در این مسیر باید به نقش عواملی که در رابطه بین ابزارهای ارتباطی و ارزش ویژه برند تاثیر گذار هستند ازجمله به استراتژی ترفیع سازمان که میتواند کششی و یا رانشی باشد ، توجه نمود . |
ارائه مدل اولیه مفهومی پیشنهادی | ابزارهای IMC ( ارتباطی) به عنوان متغیر مستقل و ارزش ویژه برند از دیگاه مشتری به عنوان متغیر وابسته و استراتژی ترفیع به عنوان متغیر تعدیل کننده این رابطه . | |
۳ |
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1400-08-22] [ 04:29:00 ب.ظ ]
|